Motorskadegaranti

Båtforsikring via Norwegian Broker båtprogram gir deg motorskadegaranti

Motorskadegaranti dekker:

- Hele motoren

- Alle komponenter som skaper fremdrift

- Innenbordsmotorer som er yngre enn 10 år

- Utenbordsmotorer som er yngre enn 6 år

- I tillegg får du aldersgaranti og totalskadegaranti i vårt båtforsikrigsprogram

Med motorskadegaranti menes at forsikringen også dekker indre skader i drivlinje som skjer plutselig og uforutsett. Det betyr at garantien omfatter både motoren og alle komponenter som skaper framdrift, som for eksempel girkasse, drev, aksling eller propell, når skaden skjer plutselig og uforutsett til tross for riktig vedlikehold av delene.

Motorskadegarantien gjelder for innenbordsmotorer som er yngre enn 10 år og for utenbordsmotorer som er yngre enn 6 år. For innenbordsmotorer er det gradvis nedtrappingen av erstatningen (aldersfradrag) etter 6 år for ny del. Arbeidspenger erstattes uten nedtrapping frem til innenbordsmotoren er 10 år gammel.

Motorskadegarantien forutsetter at skaden er  dekket i henhold til forsikringsvilkårene. Motorskadegarantien er regulert i forsikringsvilkårene om hva forsikringen dekker. Begrensninger som gjelder spesielt for maskinhavariskade, finner du i punkt 4.1.9 og 4.1.10, samt punkt 11.6. 

 

Les mer om våre garantier

Motorskadegaranti på din båt får du hos Norwegian Broker

Les mer om motorskadegaranti

Hva dekker din forsikring når det gjelder motorskader? Salgssjef og forsikringsmegler Rune Sagen i Norwegian Broker forklarer hvorfor motorskadegarantien dekker mer enn vanlige båtforsikringer.

Les mer om motorskadegaranti her.

Totalskadegaranti på din båt får du hos Norwegian Broker

LES MER OM TOTALSKADEGARANTI

Det vanlige for en båtforsikring i Norge er at det er markedsverdien som bestemmer erstatningen du får. Slik er det ikke om du kjøper båtforsikring gjennom Norwegian Broker. Vi forklarer deg hvordan garantien fungerer i praksis.

Les mer om totalskadegaranti her.

Aldersgaranti på din båt får du hos Norwegian Broker

LES MER OM ALDERSGARANTI

Spesialist på båtforsikringer hos Norwegian Broker, Rune Sagen, forklarer hva aldersgarantien innebærer, og hvordan båtforsikring via Norwegian Broker skiller seg fra de vanlige båtforsikringene på markedet. 

Les mer om aldersgaranti her.